sosyal-fobi.com
Forum Sayfaları

Uygunsuz forum ve yorumları sistem yönetimine haber veriniz ..

Tarih: 18.01.2007 12:02:29    Mesaj konusu: sosyal fobili sosyal ortamlardan kaçinmali mi?  

Kaçinma davranisi sosyal fobiyi bir çikmaza sokar. Fobinizin üzerine gitmeli ve bu sosyal ortamlardan kaçinmamalisiniz. ancak nasil davranmaniz gerektigiyle ilgili bir uzmandan sosyal beceri egitimi almaniz bunun için faydali olacaktir.

forum ana sayfasına dön     sosyal-fobi.com ana sayfasına dön

Tarih: 15.03.2008 19:29:03    Mesaj konusu: bir türlü yenemedim

sf benden çok seyi alip götürdü.artik hayattan nefret edecek hale geldim.hiç bir seyden mutlu olamiyorum.korkularla yasamak beni boguyor.hayatimi korkularimdan kaçarak yasamaya çalisiyorum.yapacagim her çalismada sf yolumu kapatiyor.arkadaslar inanin sizin yazilarinizi okuyup yalniz olmadigimi bilmek bana güç veriyor.allah hepimizi bu illetten kurtarsin...

Tarih: 15.03.2008 19:23:46    Mesaj konusu: bir türlü yenemedim gitti

Tarih: 20.03.2007 19:18:59    Mesaj yazan : innocent ' demişki Alıntıyla Cevap Ver

üzerine gitmeyi deniyorum ama siddetli çarpintim buna engel oluyor.Kalbim inanilmaz bir hiz ve siddetle çarpiyor benim çabalarimin önüne geçecek derecede:(
Tarih: 14.03.2008 21:03:42    Mesaj konusu: bence bir araya gelelim

arkadaslar bence bir arya gelmemiz lazim bu isi ayarlarsak emin olun çok faydasini görebilriz bu hastalik birliktelikle alakali degilmi zaten eger bir araya gelirsek gerçekten çok faydali olur. bulusmayi söyle ayarlayabiliriz herkesin öncelikle haberi olmasi gerekiyor ve msn üzerinden bir toplanti ayarlamaliyiz herseyi orada netlige kavusturabiliriz benimle ayni fikirde olanlar çaba sarfetmemiz gerekiyor bana msn den ulasin cankaya8888@hotmail.com

Tarih: 20.02.2008 00:22:12    Mesaj konusu:

23 yasinda bir üniversite ögrencisiyim ve fobim nedeniyle okula dahi gidemiyorum. 3.sinif olmam gerekirken halen 1.siniftayim.bu gidisle okuldan atilicam.çok kötü bunalimdayim. ilaç+terapi aliyordum 2 ay kdr dwm ettim bi faydasini görmeyince biraktim kendi kendime iyilesmeye çalisiorum. ilaç kullanmaya basladim tekrar ama dediginiz gibi kizarikligim ilaç kullanirkende oluo yanlis bi ilaç mi kullaniorum acaba ben. (kullandigim ilaç Efexor) ne kötü bi dertmis ya biktim walla ewden disari çikamiorum markete bile zor gidiorum offffffff...

Tarih: 09.10.2007 12:13:12    Mesaj konusu: kurtulmak istiyorum.....

arkadaslar bende bu nedenle çok yapmak istedigim seyleri yapamiyorum herseyden elimi etegimi çektim okadar kötü durumdayim ki

Tarih: 19.09.2007 01:10:15    Mesaj konusu:

arkadaslar merhabalar,sf li oldugumu tahmin etmeme ragmen sf nin hayatima bu kadar hükmedecegini düsünmemistim,uzun uzuzn sf geçmisimi anlatmak istemiyorum ancak bundan tam 5,5 ay önce tedaviye basladim ve bu hastaligin 6 ay da çözüldügünü ögrendim simdi 6. aydada çözülmezse ne olur korkusu beni sardi.arkadaslar bundan 2 ay önce adalet bakanliginin en üst düzey 7 bürokratiönünde kendimi tanittim ve savci oldum.ilaç tedavi sayesinde sf yi %60 oraninda yendim diyebilirim.hiç ummadigim bir anda hala karsima çikan bu illetten nefret ediyorum.yaptigim olaganüstü seyleri hiçbir zaman takdir etmedim,bundan sonra da yapacagim çok bisey kalmadi allah hepimizin yüzüne baksin arkadaslar

Tarih: 06.06.2007 23:11:37    Mesaj yazan : titi ' demişki Alıntıyla Cevap Ver

usta bana ulas bi konusalim istersen last_crab@hotmail.com ok
Tarih: 17.09.2007 22:22:30    Mesaj konusu: merhaba

arkadaslar biz birgün istanbul taksim veya ankara kizilay meydaninda bulusalim bütün sosyal fobikler dertlerimizi öldürelim ...böyle yasanmaz..bu hayat degil vallahi billahi...banada ulasin görüselim insalllah...romero13@mynet.com.....selam ve dua ile..........

Tarih: 24.08.2007 16:33:37    Mesaj konusu:

Arkadaslar benim durumum sizinkinden daha vahim galiba.23 yasindayim ve su ana kadar bir erkek arkadasim olmadi.Erkek arkadasi geçin hemcinslerimle bile iletisim kuramiyordum.Ama su siralar az da olsa bir iyilesme var galiba.Zaman zaman duygu durumumda dalgalanmalar yasiyorum ama yilmayacagim elbet birgün ben de normal bir insan olacagim

Tarih: 15.05.2007 21:31:02    Mesaj yazan : bizbize ' demişki Alıntıyla Cevap Ver

ben her zaman farkli biriydim herkes tarafindan begenilen saygi gören 5 yildir bu illet beni çevremden etti.bütün hayatim alt üst oldu ne yapacagimi bilemiyorum tedavi kesin çözüm olmuyor simdi evliyim ve ailemle konusurken bile ayni birde bizim toplum insani hemen aaaa kizardin mosmor oldun gibi kelimeler söyleyip bizim gibi hastalari iyice çikmaza sokuyorlar ne olur bilgilerinizi benimle paylasin keske hepimiz bir araya gelip de denesek acaba bu hastalar birbiri arasinda da oluyor mu diye. hepinize dua edecegim.
Tarih: 06.06.2007 23:11:37    Mesaj konusu:

usta bana ulas bi konusalim istersen last_crab@hotmail.com ok

Tarih: 20.03.2007 19:18:59    Mesaj yazan : innocent ' demişki Alıntıyla Cevap Ver

üzerine gitmeyi deniyorum ama siddetli çarpintim buna engel oluyor.Kalbim inanilmaz bir hiz ve siddetle çarpiyor benim çabalarimin önüne geçecek derecede:(
Tarih: 15.05.2007 21:31:02    Mesaj konusu: bu nasıl beladır

ben her zaman farkli biriydim herkes tarafindan begenilen saygi gören 5 yildir bu illet beni çevremden etti.bütün hayatim alt üst oldu ne yapacagimi bilemiyorum tedavi kesin çözüm olmuyor simdi evliyim ve ailemle konusurken bile ayni birde bizim toplum insani hemen aaaa kizardin mosmor oldun gibi kelimeler söyleyip bizim gibi hastalari iyice çikmaza sokuyorlar ne olur bilgilerinizi benimle paylasin keske hepimiz bir araya gelip de denesek acaba bu hastalar birbiri arasinda da oluyor mu diye. hepinize dua edecegim.

1  2