Tarih: 17.09.2007 01:02:08 Mesaj konusu: sosyal fobi-ilaçsiz kesin çözüm
merhaba arkadaslar... ben sosyal fobisi olan bir doktorum. bu illetten kurtulamk için denemedigim yol ve ilaç kalmadi.ve ilaçsiz kesin çözüm olan bir yol buldum. suandada devam ediyorum.buraya üye olmammin nedeni bu illetin benden çok sey alip götürdügü için bu hastaliktan muzdarip arkadaslarima yardim etmek...
ohoooo selami bey bu nasil bi konu walla hiç bi si anlamadik. kurtuldum ilaçsiz kesin çözüm filan demissiniz çözümün ne oldugundan bahsetmemissiniz nasil olcak ?
merhaba bende sosyal fobiyim ama doktora gidip tedavi olma cesaretini gösteremiyorum.yardima çooook ihtiyacim var bu konuda bana yardimci olursaniz çok sevinirim. msn adresim: sadik19843@hotmail.com
bende tam bir sosyal fobiym.hayattan nefret ediyorum.yasiyormuyum yasamiyormuyum belli degil.artik hayattan vede hiçbirseyden zevk almiyorum.anlayacaginiz bos yasiyorum bosa yasiyorum.
mrb selami bey ben buraya yeni üye oldum sanirim tam olmasa da bende de biraz sosyal fobi var.bu çüzümünüz nedir merak ettim.. maksadiniz bu halden muzdarep olanlara yardim etmekse lütfen açiklayin.. insanlari merakta birakmayin